Mannen treden woning binnen, politie ontdekt hennepplantage

woensdag 24 juni 2009

Politie Twente kreeg dinsdag 23 juni rond 12.25 uur melding over drie mannen die een woning binnengingen aan de Kruidenlaan in Nijverdal. De melders alarmeerden de politie, omdat het vermoeden bestond dat het trio er niet thuishoorde.
De agenten troffen bij aankomst in de woning drie mannen onder verdachte omstandigheden aan. Het gaat om inwoners van Almelo in de leeftijd van 17, 19 en 20 jaar oud. Zij zijn meegenomen naar het bureau voor verder onderzoek. De politie doorzocht de woning en stuitte tegelijkertijd op een in werking zijnde hennepkwekerij. Er werden 150 hennepplanten aangetroffen. Het vermoeden bestaat dat de aanwezigheid van de drie mannen te maken heeft gehad met deze kwekerij. Een nadere verklaring hieromtrent is aan politieonderzoek onderhevig. Het trio is daarom in verzekering gegaan. De hennepkwekerij is in de loop van de dag ontmanteld. Alle planten en bijbehorende apparatuur zijn vernietigd. De 44-jarige bewoner werd in zijn woning aangehouden en in verband met de hennepplantage afgehoord. Tegen de man zal proces-verbaal worden opgemaakt.

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Rijssen | 112 alarmeringen Rijssen | Goedkoop Tanken in Rijssen | Supermarkten in Rijssen | Weerbericht Rijssen