Getuigen beroving gezocht

woensdag 8 juli 2015

Rijssen - Zaterdagavond 4 juli werd een 17-jarige jongen uit Raalte mishandeld en beroofd op de Oude Morsweg in Rijssen. De politie is op zoek naar getuigen.

De 17-jarige jongen had een discotheek aan de Morsweg bezocht en liep terugom met de auto door een familielid opgehaald te worden. Hij liep over hetfietspad van de Oude Morsweg.Ter hoogte van de Handelsweg kwamen twee mannentegemoet fietsen. De twee mannen waren geheel in zwart gekleed en droegencapuchons. In eerste instantie fietsten zij hem voorbij, maar toen de jongen opeen donker stukje liep, zette n van de mannen de fiets voor hem neer. Demannen begonnen de jongen te slaan en vroegen om geld. De jongen kwamuiteindelijk ten val. De mannen haalden geld uit de portemonnee van de jongen,en gingen er daarna vandoor, in de richting van de discotheek.

De jongen heeft zich onder doktersbehandeling moeten stellen in verband metde verwondingen door de mishandelingen.Van de daders is slechts een summier signalement bekend. Beide mannen warenbreed, gespierd. Zij droegen beiden een donkere jas tot de middel met eencapuchon. De mannen spraken op een gegeven moment in een andere taal met elkaar.De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling en beroving en naarmensen die mogelijk weten wie de daders zijn. Zij worden verzocht contact op tenemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via M. 0800-7000.

(2015329547)

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Rijssen | 112 alarmeringen Rijssen | Goedkoop Tanken in Rijssen | Supermarkten in Rijssen | Weerbericht Rijssen