Politie zoekt getuigen van woningoverval

woensdag 13 april 2016

Almelo - De politie is een onderzoek gestart naar een overval op een woning aan de Smetanastraat op dinsdag 12 april. Getuigen worden opgeroepen om zich te melden.

Omstreeks 21.30 uur kreeg de politie de melding van een overval. De eerste agenten waren snel ter plaatse. Andere agenten doorzochten de buurt. Helaas zonder resultaat. Het slachtoffer verklaarde dat ze in haar woning was overvallen door twee gemaskerde mannen. Hoe de mannen binnenkwamen is nog onbekend. Ze bedreigden de vrouw met een wapen en ze werd tegen de grond gewerkt. De mannen gingen er direct daarna vandoor met een nog onbekende buit. Mogelijk liepen ze richting de Intratuin. De vrouw werd ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie is op zoek naar de twee mannen. Van hen is alleen bekend dat ze donkere kleding droegen. Maar misschien hebben getuigen de twee mannen zien lopen. Alle informatie is welkom. Heeft u iets gezien wat kan helpen bij het onderzoek? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Melden kan ook anoniem via 0800-7000 of online via www.meldmisdaadanoniem.nl.    

 

2016180196

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Rijssen | 112 alarmeringen Rijssen | Goedkoop Tanken in Rijssen | Supermarkten in Rijssen | Weerbericht Rijssen